Om Skovvangs træpleje

Skovvangs Træpleje er et enkeltmands firma der er startet i 2015, jeg er uddannet skov og naturteknikker. jeg har arbejdet i skoven hvor jeg har fungeret som manden på jorden med motorsav.

Jeg har fældet rigtig mange træer for hededanmark, både som sporlægning til maskiner men har været så heldig at arbejde for Nrgi og bane vejen for deres nye elmaster fra tønder til Viborg.

Igennem landskabets skove som har være store og gamle skove som har givet mig et godt fundament for den erfaring jeg har idag.

Skovvangs træpleje specialisere sig på at udføre opgaver i folks haver om det så er beskæring, fældning af jeres gamle og nu problem træ eller finde et kompromis og rådgivning for at give jer et resultat der er i harmoni med naturen og jeres behov.

Vi har utroligt meget erfaring med træklatring og er utrolig rutineret og kan udføre jeres opgave både skånsomt og effektivt. Jeg kan med selvsikkerhed sige at jeg er en af få personer i landet der har så stor rutine.

Skovvangs Træplejes idealisme er at udføre arbejde i folks haver med speciale i træer og udføre arbejde der er sikkert og effektivt og fremadrettet levere løsninger der harmonere med jeres behov.

Selv i fritiden er min store passion i en klatre sele