Algebehandling af tag og fliser samt facader

Algebandling af dit tag

Ved at algebehandle dit tag kan du igen få et pænt tag uden alger, lav og mos.

ikke nok med at dit tag kan komme til at fremstå pænt igen, forlænger det også dit tags levetid, når algerne bliver dannet på dit tag vil de under deres udvikling slå rødder i dit tag og danne rødder som senere hen evt ender i frostsprænginger samt dit tag er længere tid om at tørre som giver gode forhold til at svamp kan forekomme.

Vi anbefaler at du får algebehandling hver 2 år. hvis dit tag er kraftigt ramt af mos og lav kan flere behandlinger være nødvendigt.

Vi tilbyder priser helt ned til 800kr inkl moms op til 200m² tag. over 200 m2 er det 4 kr for hver m²

Et af danmarks billigste priser på algerens af tag!

Arbejdet bliver skånsomt udført fra jorden med en lanse der skyder algerensen op på taget, så vi skal ikke op på dit tag. Ved algerens anbefaler vi at blomster der er sprunget ud bliver dækket til eller flyttet væk fra taget. Hvis i har vand opsamling skal dette også tages fra.

Dette er altid noget vi dobbelt tjekker så hvis i har glemt det skal vi nok flytte/afkoble det for jer.

Få vej/naborabat! hvis i er flere der bestiller kvittere vi med rabat! 2-3 huse på vejen giver vi 10% rabat ved 4 huse eller derover tilbyder vi 20% rabat!

Fliserens

Ved fliserens, kommer vi med en professionel fliserenser og puster nyt liv i din belægning!

Det kan være godt givet ud at få fliserens, det er betydeligt billiger end at få nye fliser og omlægning af belægningen.

Hvis dine fliser er ramt af flisepest og alger vil de skånsomt og effektivt blive renset op.

Efter en fliserens vil størstdelen af fugesandet være skyllet væk, vi tilbyder at levere nyt fugesand og eventuelt dele det ud. det er vigtigt at det bliver gjort da det både er ukrudtshæmmende og det sørger for at fliserne bliver låst så der ikke opstår muligheder for at de forskubber sig.

Efter en fliserens anbefaler vi at din belægning får algebehandling hver 2 år.

Dette burde være nok til at dine fliser vil fremstå pæne!

Flise imprægnering er ikke noget vi udfører eller en 15 års garanti (ved alge behandling hver 2 år.)

Da jeg ikke ser det nødvendigt hvis din belægning bliver holdt algefrit ved algerens, desuden vil en imprægnering blive slidt af der hvor der er slid. i visse tilfældes kan det dog være en fordel.

 

Vi tilbyder fliserens ned til 35kr pr m² inkl moms.

et af danmarks billigste priser på fliserens!

 

Få vej/naborabat! hvis i er flere der bestiller kvittere vi med rabat! 2-3 huse på vejen giver vi 10% rabat ved 4 huse eller derover tilbyder vi 20% rabat!

Ring eller skriv til os for at få et tilbud/pakkeløsning til din opgave.